Corporate events

Delarte Catering isi asuma responsabilitatea de a furniza preparate proaspete intr-o prezentare inedita si la preturi rezonabile pentru orice eveniment pe care doriti sa-l organizati. Dumneavoastra alegeti locatia, tipul evenimentului si preparatele dorite, iar de restul se ocupa specialistii nostrii.

Tipuri de evenimente

o seminarii, training-uri, conferinte

coffeebreak

aniversari firma

barbeque, garden party

lansari de produs

inaugurare de sediu

petreceri de firma (inclusiv petreceri de sarbatori)

gale/ spectacole

Compania functioneaza conform standardelor europene privind calitatea procesului si a productiei, avand avizul tehnic de functionare si sanitar eliberat de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

De curand am implementat sitemul MAP de ambalare a produselor in atmosfera controlata, proces tehnologic care reduce cu pana la 90% riscul de contaminare a produslui livrat , acesta neavand contact cu atmosfera exterioara in timpul manipularii si livrarii efective.

Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă ţinându-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal de specialitate. Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică.

Legea nr. 123/27.05.2008 | Ordin nr. 1563/12.09.2008