Family Events

Pentru ca viata este alcatuita din numeroase evenimente pe care ne dorim sa le celebram asa cum se cuvine, Delarte Catering si-a propus sa faca tot ce este posibil pentru a va ajuta sa sarbatoriti asa cum va doriti evenimentele importante din viata dvs. De-a lungul existentei noastre ca firma, am venit in sprijinul clientilor nostrii prin asigurarea serviciului de catering pentru evenimente precum:

petreceri aniversare

zile de nastere

nunti

petrecere cununie civila

reuniuni de clasa

petreceri de absolvire

petreceri de botez

petreceri pentru cei mici

petreceri in aer liber

masa de doliu

Daca si dvs. aveti de planificat un astfel de eveniment va rugam sa ne contactati si va asiguram ca impreuna vom realiza un eveniment unic.

Compania functioneaza conform standardelor europene privind calitatea procesului si a productiei, avand avizul tehnic de functionare si sanitar eliberat de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

De curand am implementat sitemul MAP de ambalare a produselor in atmosfera controlata, proces tehnologic care reduce cu pana la 90% riscul de contaminare a produslui livrat , acesta neavand contact cu atmosfera exterioara in timpul manipularii si livrarii efective.

Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă ţinându-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal de specialitate. Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică.

Legea nr. 123/27.05.2008 | Ordin nr. 1563/12.09.2008