Organizare cantine & masa de pranz angajati

Pentru ca stim cat de importanta este masa de pranz pentru fiecare dintre noi si in acelasi timp cat de greu este sa o servim asa cum se cuvine, am dezvoltat un sistem efficient de catering, elastic si foarte accesibil de servire a mesei de pranz pentru angajatii companiilor.

Catering. Încheierea unui contract de prestări servicii - catering:

Catering-ul reprezintă un concept civilizat de a servi masa la locul de muncă.

Catering-ul creşte gradul de mulţumire şi moralul personalului societăţii;

Catering-ul eficientizează munca personalului societăţii;

Catering-ul reprezintă o soluţie foarte avantajoasă din punct de vedere financiar atât pentru angajator cât şi pentru angajat;

Delarte Catering a dezvoltat un sistem eficient, elastic şi foarte accesibil de servire a mesei de prânz pentru angajaţii companiilor cliente. Astfel, în fiecare zi, clienţii pot servi prânzul pe bază de meniu fix sau pe bază de meniu a la carte al cărui preţ variază în funcţie de preparatele comandate, incadrandu-se in limita baneasca prestabiliata de angajator sau la liber dupa bunul plac.

Meniu Catering

Astfel in fiecare zi angajatii companiilor cu care avem incheiate contracte de catering pot servi pranzul pe baza de meniu fix, in contravaloarea prestabilita in contract sau pe baza de meniu a la carte al carui pret variaza in funtie de preparatele comandate. La intocmirea meniului se tine cont de factori ca: varsta, sex, anotimp, prescriptii medicale, baremuri alocate. Meniurile se pot schimba sau modifica la cererea beneficiarului in functie de sezon sau preferintele angajatilor. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati .

Livrare Catering

Meniurile de catering sunt livrate zilnic conform comenzii prestabilite si conditiilor contractuale. Livrarea se face in containere izoterme, marmide izoterme sau vesela de unica folosinta tinandu-se cont de normele igienico-sanitare. Transportul se efectueaza cu autoutilare specializate, societatea noastra fiind autorizata de catre Directia Sanitar Veterinara .

Costuri Catering

Costurile contractuale pentru catering se stabilesc in functie de durata, volumul comenzii si conditii de plata.

Plata Catering

Plata serviciului de catering se poate efectua in completare si cu bonuri valorice (tichete de masa), prin viramente bancare sau cash.

Acordarea tichetelor de masă salariaţilor reprezintă o soluţie avantajoasă pentru angajator, cât şi pentru angajat, căci potrivit Art. 8 Alin. 1 Legea 142/1998 "Sumele corespunzatoare tichetelor de masă acordate de angajator, în limitele valorii nominale, sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, iar pentru salariat sunt scutite de plata impozitului pe venit sub formă de salariu."

Compania functioneaza conform standardelor europene privind calitatea procesului si a productiei, avand avizul tehnic de functionare si sanitar eliberat de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

De curand am implementat sitemul MAP de ambalare a produselor in atmosfera controlata, proces tehnologic care reduce cu pana la 90% riscul de contaminare a produslui livrat , acesta neavand contact cu atmosfera exterioara in timpul manipularii si livrarii efective.

Livrarea se face în containere izoterme, marmide izoterme sau veselă de unică folosinţă ţinându-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal de specialitate. Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de Direcţia de Sănătate Publică.

Legea nr. 123/27.05.2008 | Ordin nr. 1563/12.09.2008