Despre noi

Conceptul bucatariei DelArte , gandit a fi o delectare pentru iubitorii mancarurilor si al rafinamentului culinar este prezent acum si in Bucuresti. Am decis ca este momentul sa ne cunoastem.

DelArte, stie ca bucataria nu mai e de mult timp doar un pretext pentru a-ti satisface pofta de mancare, ci a devenit o arta, venind in intampinarea voastra cu pretioase retete originale de pizza milaneze, insotite de specialitati romanesti de exceptie. Incercati sa inchideti ochii pentru un moment si sa va imaginati ca plutiti intr-o lume ireala , a bunului gust, a miresmelor delicate pline de savoare.

Nu este un basm, este lumea DelArte prezenta in gandurile voastre care acum isi doreste sa sarbatoareasca cu voi fiecare clipa de extaz culinar, servindu-va cea mai fina pizza si cele mai gustoase delicatese.

Calitatea preparatelor mereu proaspete, livrarea rapida si maniera ireprosabila de tratament a clientilor nostrii, ne recomanda sa devenim unul din prietenii vostrii de incredere...

DelArte se defineste prin seriozitate, calitate si incredere. Comandati la noi si veti fi pe deplin multumiti , bucurandu-va simturile cu specialitatile Artelor Culinare. Pofta buna !

Livrarea la domiciliu, comanda de mâncare de pe internet, site-urile specializate în acest domeniu, toate sunt semnale certe de evoluţie şi de un management al timpului cât mai eficient. Pentru că se discută despre timpul liber al fiecăruia ca şi despre o mină de aur, timpul petrecut în bucătărie este tot mai redus. Tot mai puţină lume caută să îşi satisfacă poftele culinare în bucătăria personală şi în schimb apelează la servicii externe capabile să ofere mese calde şi o gamă variată de meniuri. Un astfel de serviciu oferă şi firma DelArte, care între orele 10 şi 18 realizează livrări la domiciliu şi care oferă clienţilor săi o varietate de produse culinare. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să puneţi mâna pe telefon şi să sunaţi, sau dacă doriţi, puteţi să faceţi comanda direct de pe site-ul delArte. După cum spuneam, serviciile firmei delArte sunt complexe şi au ca scop primordial, satisfacerea integrală a necesităţilor culinare solicitate de client.

Cum se face comanda?

Numerele de telefon puse la dispoziţie de site vă pot face legătura cu operatorii foarte bine instruiţi şi mereu pregătiţi să vă ofere cele mai bune oferte şi cele mai bune alternative la solicitările dumneavoastră. Fie că veţi comanda un meniu pentru masa de prânz, fie că urmează să solicitaţi o ofertă pentru o masă organizată de către dumneavoastră sau de către firma dumneavoastră, în cel mai scurt timp vă vor fi puse la dispoziţie toate informaţiile şi răspunsurile de care aveţi nevoie. Comanda se mai poate face şi direct de pe site-ul delArte. Pentru a putea să realizaţi comanda, trebuie să fiţi autentificaţi, adică să vă creaţi un cont pe site. Acest lucru înseamnă că va trebui să oferiţi limitat câteva date personale, o adresă de e-mail pe care dacă doriţi veţi putea primi ulterior un newsletter cu toate ofertele firmei Delarte. Se va solicita şi adresa pentru facturare, care în principiu se consideră a fi aceeaşi cu adresa de livrare. Sistemul informatic va considera această adresă când vă veţi loga data următoare pe site, ca şi adresă principală. Totuşi, aveţi posibilitatea oricând să modificaţi adresa, în cazul în care nu doriţi să vă livrăm comanda la adresa iniţială. Comenzile înregistrate pe site sunt verificate periodic, şi veţi primi un e-mail de confirmare pentru ca dumneavoastră să puteţi fii siguri că a fost înregistrată şi procesată comanda făcută. În principiu, realizarea comenzii este destul de simplă deoarece nu ne dorim ca dumneavoastră, ca şi client, să nu reuşiţi să faceţi comanda din cauza unor probleme informatice.

Preţuri minime la livrare

Livrarea comenzii înseamnă costuri pentru firma noastra, insa aceste costuri, legate de personal, de transport, de timpul petrecut pe drum, nu sunt reflectate în costul comenzii. Pentru a vă putea oferi preţuri avantajoase pentru dumneavoastră şi competitive pentru noi, am hotărât impunerea unor valori minime în ceea ce priveşte comenzile, în funcţie de locaţia din care se face comanda.

Valoarea comenzii minime trebuie să fie de 100 de lei. Comenzile plasate astazi pana in orele 11, vor fi livrate a doua zi.Restul comenzilir

Preţurile practicate sunt un element important şi definitoriu al firmei delArte, deoarece, aducând în discuţie perioada economică nu tocmai prosperă prin care ne vedem nevoiţi să trecem, suntem conştienţi de necesitatea menţinerii unor preţuri mici. Clienţii noştri trebuie să fie satisfăcuţi, iar noi încercăm să realizăm acest lucru cât mai bine cu putinţă.