Politica de confidentialitate

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul Detalii Profil

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Delarte Food SRL (delarte.ro) nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Delarte Food SRL (delarte.ro) pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Delarte Food SRL (delarte.ro) se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Delarte Food SRL (delarte.ro).

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Delarte SRL (delarte.ro) se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa pe email , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Delarte SRL (delarte.ro) certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Delarte Food SRL (delarte.ro) sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Delarte Food SRL (delarte.ro) sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Delarte Food SRL (delarte.ro) sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

Delarte Food SRL (delarte.ro) si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Delarte Food SRL (delarte.ro) sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI delarte.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL delarte.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI delarte.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului delarte.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Delarte Food SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Delarte Food SRL (delarte.ro) a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

Delarte.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Delarte Food SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor

Magazinul online Delarte.ro comercializeaza produse pentru mamici, copii si bebelusi. Gama complete de produse Puericultura mica si puericultura mare. Produsele comercializate de noi sunt livrate catre client prin serviciul de curierat rapid Fan Courier Express.

Sambata si Duminica nu se fac livrari.

Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna , la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care apar produsele respective pe stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate in intregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.

6. Pret

Preturile prezentate includ TVA;

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

7. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Delarte Food SRL (delarte.ro) accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Plata Ramburs, se plateste curierului in momentul luivrarii produselor la usa.(Aceasta optiune este valabila pentru comenzi in valoare de maxim 4999 lei.

Plata la sediul nostru, aceasta se poate face Cash sau Prin Card (POS).

Plata prin Trasfer Bancar.Se plateste facture Proforma din comanda anticipat livrarii produselor. Atentie plata prin transfer Bancar se face doar dupa confirmarea comenzii telefonic de catre un operator al nostru (delarte.ro).

9. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Ce informatii colectam?

Noi colectam informatii de la dvs., atunci când va înregistrati pe site-ul nostru, plasati o comanda, va abonati la newsletter-ul nostru sau completati un formular. Atunci când comanda se înregistreaza pe site-ul nostru, dupa caz, vi se cere sa introduceti: numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa postala, telefon.

Puteti, totusi, sa vizitati si sa comandati produse de pe site-ul nostru ca anonim si noi nu vom utiliza informatiile dvs. in niciun fel.

Oricare dintre informatiile pe care le colectam de la dvs. pot fi folosite într-unul din urmatoarele moduri:

Pentru a personaliza experienta dvs. (Informatiile dvs. ne ajuta pentru a raspunde mai bine nevoilor dumneavoastra individuale)

Pentru a îmbunatati site-ul nostru (Ne straduim continuu pentru a îmbunatati ofertele noastre de site-ul bazat pe informatii si feedback-ul primit de la dvs.)

Pentru a îmbunatati serviciul clienti (Informatiile dvs. ne ajuta sa fim mai eficienti, pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra de servicii clienti)

Pentru a procesa comenzile plasate pe site-ul nostru. Informatiile dvs., publice sau private, nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date catre o alta societate, pentru orice motiv, fara consimtamântul dumneavoastra, altele decât în scopul expres de a oferi produsul achizitionat sau serviciul solicitat.

Pentru a administra o caracteristica site-concurs, de promovare, de studiu.

Pentru a trimite email-uri periodice. Adresa de e-mail o folosim pentru procesarea comenzii, poate fi utilizata pentru a va trimite informatii si actualizari referitoare la comanda dvs., în afara de a primi stirile companiei ocazional, actualizari, legate de produs sau serviciu de informatii, etc

Nota: În cazul în care, în orice moment doriti sa va dezabonati de la primirea email-uri viitor, vom include instructiuni detaliate de dezabonare in partea de jos a fiecarui e-mail.

Cum putem proteja informatiile dumneavoastra?

Noi punem în aplicare o serie de masuri de securitate pentru a mentine siguranta informatiilor dumneavoastra personale atunci când faceti o comanda. Noi oferim utilizarea unui server securizat. Toate informatiile furnizate sensibile sunt transmise prin Secure Socket Layer (SSL) si apoi criptat în baza de date a gateway-ului nostru de plata furnizorilor doar pentru a fi accesibile de catre cei autorizati cu drepturi de acces speciale la astfel de sisteme, si sunt obligati sa pastreze informatiile confidentiale.

Noi folosim cookie-uri?

Da (Cookie-urile sunt fisiere mici pe care un site le transmite furnizorului de servicii, ce se stocheaza pe hard disk prin intermediul browser-ului Web (daca permiteti acest lucru), care permite site-urilor sau sistemelor de furnizori de servicii sa recunoasca browser-ul dvs. si sa captaze anumite informatii si aminti aceste informatii). Noi folosim cookie-uri pentru a ne ajuta sa ne aminti si procesa elementele din cosul de cumparaturi, sa înteleaga si sa salveze preferintele dvs. pentru vizitele viitoare si pentru a tine evidenta.

Nu vom dezvalui informatii partilor din afara?

Noi nu vindem sau transferam informatiile colectate de la dvs. unor parti terte, atata timp cât aceste parti nu sunt de acord sa pastreze confidentialitatea acestor informatii. Noi putem elibera, de asemenea, informatiile dvs. atunci când credem ca eliberarea este adecvata pentru a se conforma cu legea, aplicarea politicilor noastre de site-ul, sau pentru a protejarea noastra sau a drepturilor altora, de proprietate, sau de siguranta. Cu toate acestea, informatiile non-personale de identificare ale vizitatorilor pot fi furnizate catre alte parti pentru marketing, publicitate, sau în alte scopuri asemanatoare. Aceste site-uri terte parti au politici separate si independente de confidentialitate. Nu avem, prin urmare, nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul si activitatile desfasurate de aceste site-uri. Cu toate acestea, vom cauta sa protejam integritatea site-ului nostru si este binevenit orice feedback despre aceste site-uri care nu respecta continutul privat al informatiilor.

Aceasta politica de confidentialitate online, se aplica doar pentru informatiile colectate prin intermediul site-ul nostru cat si pentru informatii colectate offline (Telefonic).

Consimtamântul dumneavoastra

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

Modificari în Politica noastra de confidentialitate

Daca ne vom hotarî sa schimbam politica noastra de confidentialitate, vom posta aceste modificari pe aceasta pagina, si / sau actualiza pagina Politica de Confidentialitate.